Frangipane taart van vijgen , dadels en amandelen
Deze glutenvrije frangipane is heerlijk om te maken en zeker geen moeilijke taart. Ik raad wel aan om een stevige foodprocessor te gebruiken.Lees meer
Frambozenijs met champagne
Frambozenijs met champagne, een heerlijke afsluiter bij de BBQ,voor je gasten!Lees meer
Spoom van champagne
Maak voor kerst deze heerlijke, verfrissende spoom met zelfgemaakt sorbetijs en frambozen!Lees meer
Frambozen-ontbijt-trifle
De dag beginnen met een ontbijt trifle, ik kan het iedereen aanraden, De grap zit hem vooral in de presentatie, Je kunt natuurlijk alles gewoon in een kommetje scheppen, maar doe het eens in een mooi glazen yoghurt potje!Lees meer
Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Voor de bietjes fans, Een gezonde salade als lunch of licht avondmaal.Lees meer
Nectarine sangria
Een must op een warme lente of zomerdag en ook geschikt voor kinderen.Lees meer
Havermout met kokos en Granaatappel
Havermout is inmiddels niet meer weg te denken uit de foodie keuken. Ze zitten boordevol oplosbare vezels en is van nature glutenvrij, ideaal voor mensen met coeliakie.Lees meer