Pasta Puttanesca
Deze vegan pasta is een perfecte maaltijd die meer heeft dan alleen een volle , heerlijke en pittige smaak. Ze is ook lekker en gezond!Lees meer
Enchiladasaus
De saus kun je in een schone glazen pot tot 14 dagen na bereiding in de koelkast bewaren. Doe de saus warm in een weckpot en sluit deze en laat gesloten afkoelen, zo is de pot gelijk vacuüm gesloten.Lees meer
1Pot pasta met penne en groenten
Alles samen in één grote pot , Bespaart je afwas en gaat nog eens lekker snel ook !Lees meer
Italiaanse Tempeh Blokjes
Dit is één van onze lievelingsmanieren om tempeh te bereiden: op de Italiaanse manier. Zalig! Met megaveel kruiden!Lees meer
Gyrosschotel met tzatziki
Waan je op de Griekse eilanden tijdens een heerlijk zonnige vakantie met deze zomerse gyrosschotel.Lees meer
Zomerse ratatouillesalade met varkensvlees
Zalig gerechtje met een lekker frisse sla deze oosters getinte schotel!Lees meer
Bloemkoolpizza met groene tomaat
Veel gezonder dan een andere pizza, want deze bodem is…van kool jawel!Lees meer
Aubergine Frietjes
Ooit er aan gedacht om frietjes te maken van aubergine? Probeer het zeker eens, crispy aan de buitenkant met een smeuïge binnenkant. Jong en oud is er dol op! Om het af te werken kan je er een heerlijk look – of yoghurt dipsausje bij serveren.Lees meer
Kruidig gelakt lamsvlees
Om je vingers van af te likken!Een heerlijke comfortwinter schotelLees meer