Mosselen à la Basquaise
Mosselen à la Basquaise is een mosselgerecht waarbij de mosselen garen in een mix van paprika’s, tomaten, ajuin, knoflook en witte wijn. We hadden het ergens op restaurant gegeten en vonden het superlekker, maar vonden nogal moeilijk een recept, dus hebben we van verschillende bronnen ons eigen recept samengesteld, en we vonden het perfect. Normaal gezien zit in de traditionele Basquaise ook chorizo, maar wij zijn daar niet dol op. We hebben de chorizo vervangen door een handjevol zwarte olijven.
BBQue Seafood Schotel
Heerlijke schotel om tijdens je verlof je gasten bij een BBQ te verwennen! Kan zowel op de BBq als in de grillpan gemaakt worden.Lees meer
Thaise mosselen met kokosmelk, gember en koriander
Heerlijk met kokosmelk, gember, citroengras én natuurlijk koriander.Lees meer
Mosselen met kurkuma/curry en mosselsausje
Zo lekker at je je mosselen nog nooit!Lees meer
Mosselen met groentjes en pasta à la Pat
Mosselen met groentjes en pasta à la Pat, heerlijk en snel klaar!Lees meer
Mosselen uit Puglia à la Peppe
Mosselen uit Puglia à la Peppe, heerlijk zuiders recept een aanrader!Lees meer
Mosselen met lookboter en witte wijn
Wil je graag een variatie op de mosselen natuur? Voeg dan wat lookboter toe.Lees meer
Saffraan spaghetti met knoflook mosselen & garnalen
Wie van vis of zeevruchten houdt moet dit recept ook echt een keer proberen. De zelgemaakte Saffraanpasta gaat erg goed met een mooie witte wijn zoals een Chablis of Chardonnay.