Zalm opgevuld met spinazie
Ideaal gerecht na een drukke werkdag , is zo gemakkelijk en snel klaarLees meer
Champignon-bieslook-omelet
Ook hier kan je eindeloos combineren, met groentjes zoals tomaat, courgette enzLees meer
Mosselen à la Basquaise
Mosselen à la Basquaise is een mosselgerecht waarbij de mosselen garen in een mix van paprika’s, tomaten, ajuin, knoflook en witte wijn. We hadden het ergens op restaurant gegeten en vonden het superlekker, maar vonden nogal moeilijk een recept, dus hebben we van verschillende bronnen ons eigen recept samengesteld, en we vonden het perfect. Normaal gezien zit in de traditionele Basquaise ook chorizo, maar wij zijn daar niet dol op. We hebben de chorizo vervangen door een handjevol zwarte olijven.
Spaanse ovenschotel
Zorg voor een vakantiesfeertje met deze Spaanse ovenschotel met vis.Lees meer
Maaltijdsalade van gegrilde kip en courgette
Warm of koud , deze salade smaakt altijdLees meer
Courgette pannekoeken met kaas
Echt verrukkelijk als lunch of tussendoortje en zelfs in de lunchtrommel van de kidsLees meer