All i pebre de anguila
All i pebre de anguila is een traditioneel recept uit Valencia. Deze stoofschotel met paling doet je watertanden.Lees meer
Tomaten confituur
Deze zoetzure lekkernij is een must in je voorraadkast. De confituur is heerlijk bij een stukje kaas, of op de boterham. Na opening bewaar je de jam in de koelkast en smul je het zonnige goedje best binnen de twee weken op, want is zonder bewaarmiddelen!Lees meer
Gevulde avocado met een jasje van prosciutto
Vol met omega – 3 , eiwitten en gezonde vetzuren. Alles wat je nodig hebt voor een voedzaam ontbijt.Lees meer
Geroosterde bloemkool met granaatappelpitjes
Een simpel recept maar juist daardoor komen de smaken zo goed en sterk over. Geinspireerd uit het boek Simply NigellaLees meer
Snelle lamscouscous
Steeds vaker proeven we de smaken van de wereld in ons bord. Dit gerecht is het ideale tegengif voor een winterblues.Lees meer
Oventaart van spinazie en quinoa
Lichter dan een quiche , meer vullend dan een cake en o zo lekker!Lees meer
Mediterraanse haloumi salade
Deze heerlijke vegetarische salade zit barstensvol met zonnige smaken en smaakt heerlijk met getoast brood erbijLees meer