Laat je niet tegenhouden door het tijdsaspect van dit recept , want eenmaal je alle ingrediënten hebt toegevoegd moet je alleen maar wachten en niet meer werken. Het is meer dan de moeite waard deze te maken. Je kan deze perfect eten als volwaardige maaltijd of je kan er ookLees meer

Deze vegan pasta is een perfecte maaltijd die meer heeft dan alleen een volle , heerlijke en pittige smaak. Ze is ook lekker en gezond!Lees meer

Deze heerlijke salade is ideaal om op je dieetplan te zetten. Het hogere zoutgehalte zorgt ervoor dat je opnieuw kan hydrateren zonder al teveel calorieën te moeten opnemen. Ideaal ook als lunch op je werk.Lees meer

Mosselen à la Basquaise is een mosselgerecht waarbij de mosselen garen in een mix van paprika’s, tomaten, ajuin, knoflook en witte wijn. We hadden het ergens op restaurant gegeten en vonden het superlekker, maar vonden nogal moeilijk een recept, dus hebben we van verschillende bronnen ons eigen recept samengesteld, en we vonden het perfect. Normaal gezien zit in de traditionele Basquaise ook chorizo, maar wij zijn daar niet dol op. We hebben de chorizo vervangen door een handjevol zwarte olijven.