Pasta met aardpeer
De nootachtige smaak van de aardpeer is een zalige combinatie met deze pasta met zongedroogde tomaten en walnoten erbijLees meer
Mosselen à la Basquaise
Mosselen à la Basquaise is een mosselgerecht waarbij de mosselen garen in een mix van paprika’s, tomaten, ajuin, knoflook en witte wijn. We hadden het ergens op restaurant gegeten en vonden het superlekker, maar vonden nogal moeilijk een recept, dus hebben we van verschillende bronnen ons eigen recept samengesteld, en we vonden het perfect. Normaal gezien zit in de traditionele Basquaise ook chorizo, maar wij zijn daar niet dol op. We hebben de chorizo vervangen door een handjevol zwarte olijven.
Garnalenburgers in een broodje van krop sla met avocado en mango
Ik had nooit eerder een burger gemaakt van garnalen op, maar wow, dat moet je echt eens proberen (als je van garnalen houdt tenminste). Bij de garnalenburger moet je niet denken aan een garnalenkroket, verre van. De burger heeft nog structuur en smaakt garnalig en lekker fris met de avocadoLees meer
Aubergine Frietjes
Ooit er aan gedacht om frietjes te maken van aubergine? Probeer het zeker eens, crispy aan de buitenkant met een smeuïge binnenkant. Jong en oud is er dol op! Om het af te werken kan je er een heerlijk look – of yoghurt dipsausje bij serveren.Lees meer
Homemade vissticks
Homemade vissticks met een dipsausje van Griekse yoghurt! Niet alleen heel lekker, maar ook heel leuk om zelf te maken.Lees meer
Gehaktballetjes in een tomaten-paprikasaus in de tajine
Een tajine zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft, het eten wordt gestoomd en de smaken goed worden gemengd. Probeer je balletjes eens op deze manier!Lees meer