Vegetarische Valenciaanse Paëlla
We kennen allemaal paëlla maar deze keer maken we er een vegetarische versie van met Valenciaanse invloeden.Lees meer
Worteltaartjes met wortelvinaigrette en dooierzwammen
Een verrassende maar heerlijke combinatie !Lees meer
Geroosterde butternutpompoen , spinazie en gerst risotto
Het seizoen van de pompoenen start dus deze heerlijke risotto mag zeker niet ontbrekenLees meer
Geroosterde Rode Biet, Rode Ui & Waterkers Salade
Een heerlijk gezond tussendoortje dit gerecht!Lees meer
Mosselen à la Basquaise
Mosselen à la Basquaise is een mosselgerecht waarbij de mosselen garen in een mix van paprika’s, tomaten, ajuin, knoflook en witte wijn. We hadden het ergens op restaurant gegeten en vonden het superlekker, maar vonden nogal moeilijk een recept, dus hebben we van verschillende bronnen ons eigen recept samengesteld, en we vonden het perfect. Normaal gezien zit in de traditionele Basquaise ook chorizo, maar wij zijn daar niet dol op. We hebben de chorizo vervangen door een handjevol zwarte olijven.
Tomatenbouillabaisse met basilicumrouille
Maak een grote pot want ze gaan je vragen bij te scheppen!Lees meer