Andalusische kipschotel met olijven
Deze spaanse kipschotel is om de vingers af te likkenLees meer
Vegetarische Valenciaanse Paëlla
We kennen allemaal paëlla maar deze keer maken we er een vegetarische versie van met Valenciaanse invloeden.Lees meer
Mosselen à la Basquaise
Mosselen à la Basquaise is een mosselgerecht waarbij de mosselen garen in een mix van paprika’s, tomaten, ajuin, knoflook en witte wijn. We hadden het ergens op restaurant gegeten en vonden het superlekker, maar vonden nogal moeilijk een recept, dus hebben we van verschillende bronnen ons eigen recept samengesteld, en we vonden het perfect. Normaal gezien zit in de traditionele Basquaise ook chorizo, maar wij zijn daar niet dol op. We hebben de chorizo vervangen door een handjevol zwarte olijven.
Aardappel Tatin
Heerlijke aardappeltatin. Ofwel: een omgedraaid aardappeltaartje. HEERLIJK!Lees meer
Griekse salade in een bokaal
Neem een leuk glazen bokaaltje, bereid dit s avonds, frigo in ,en je krijgt gegarandeerd jaloerse blikken op het werk! de perfecte lunch! Tip / de dressing doe je onderaan zodat alles mooi knapperig blijft, bij het lunchen draai je gewoon de bokaal onderste boven!Lees meer
Limabonen in Mediterrane tomatensaus
Vandaag het recept voor een vegetarisch gerecht. Limabonen spelen de hoofdrol in deze Mediterrane stoofschotel met tomaten en kruiden. Dit gerecht is niet ingewikkeld, maar heeft wat planning nodig (tenzij je voor blikbonen gaat). Gedroogde bonen in de week zetten kost geen tijd, je moet er alleen op tijd aan denkenLees meer
Vegetarische tajine met gegrilde feta
Een toppertje, een winters zalig comfortje, maar wel ééntje met keiveel groentjes en dus een gezond comfortje…Met de groenten in dit recept mag je naar hartenlust variëren. Waarom niet eens proberen met stukjes zoete aardappel, bloemkool of zelfs gedroogde pruimen?Lees meer
Kabeljauw uit de oven
Oogt prachtig en helemaal niet moeilijk te maken! Kan in de oven , airfryer of bbqLees meer