Zoveel vitaminen mooi geschikt in een bord!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
2porties | 20minuten | 20minuten |
Porties | Prep Tijd |
2porties | 20minuten |
Kook Tijd |
20minuten |
- 1 courgette in stukjes
- 2 winterwortel in stukjes
- 1 in gele paprika stukjes
- 1 groene paprika in stukjes
- 150 gr champignons in stukjes
- rozemarijn verse
- laurierblaadjes
- olijfolie
- zout
- peper
- dille
- 400 gr kabeljauw
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de courgette en wortel in plakjes of halve maantjes en de paprika en champignons in stukjes.
- Leg de groenten in de ovenschaal.
- Schenk er wat olijfolie over heen en kruid het met peper en zout.
- Leg daar boven op de verse takjes rozemarijn en wat laurierblaadjes.
- Zorg dat de kabeljauw ontdooit is en leg deze in het midden van de ovenschaal.
- Kruid deze met wat peper, zout en dille.
- En schenk er nog wat olijfolie overheen.
- Doe de ovenschaal in een voor verwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20 min
Recept door Laura Van Kesteren