Kabeljauw op een bedje van asperges en kervel

Met dit gerecht stappen we af van de klassieke asperge op zijn Vlaams.

Kabeljauw op een bedje van asperges en kervel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kabeljauw op een bedje van asperges en kervel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Schil ondertussen de asperges en snij het harde gedeelte van de asperges.
  3. Kruid de visfilets met peper en zout. Giet een scheutje olijfolie over de vis en zet gedurende 15 minuten in de oven.
  4. Vul een kookpot met water en doe hierin de asperges. Breng het geheel aan de kook. De asperges zijn in ongeveer 10 minuten gaar.
  5. Neem een andere kookpot. Doe hierin een scheutje water en de kervel. Als de kervel geslonken is, kruid je het geheel af met peper en zout en een scheutje olijfolie. Mix het geheel.
  6. Dresseer de borden. Neem een beetje van de kervelsoep, leg hierop de asperges en de vis. Werk af met de rest van de kervelsoep en leg een toefje kervel bovenop het gerecht.
Notities

Recept door Nicky Bal

Deel dit Recept

Geef een reactie