4 soorten kaassoufflés

Zelf kaassoufflés maken , heerlijk! Hierdoor kun je eindeloos variëren en zo je eigen favoriete kaassoufflé maken.

4 soorten kaassoufflés
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
4 soorten kaassoufflés
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
20porties 20minuten 8minuten
Porties Prep Tijd
20porties 20minuten
Kook Tijd
8minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verdeel de kaas per soort in kleine stukjes.
  2. Leg de plakjes bladerdeeg met de bebloemde kant op de snijplank en leg op elk plakje bladerdeeg kaas.
  3. Je krijgt van elke soort 5 soufflés, namelijk cheddar, brie honing, gorgonzola en Goudse kaas.
  4. Klop de eieren en strijk de randen dun in met wat ei.
  5. Vouw de plakjes dicht naar keuze en druk aan met een vork (driehoeken, rechthoeken of met een steker).
  6. Haal nu de gevormde soufflés door het geklopte ei en daarna door de panko broodkruim.
  7. Spray de soufflés in met wat olie en bak ze in de Airfryer in de frituurmand voor 8 minuten op 180 graden tot ze luchtig en krokant zijn.
  8. Deze kan je ook altijd frituren in kokosolie.
Deel dit Recept

Geef een reactie