Advocado, tomaat en olijfolie

Starter bij het feest-menu, beginnend met een amuse bij de champagne of cava!Zo gemaakt!

Advocado, tomaat en olijfolie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Advocado, tomaat en olijfolie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
1persoon 5minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 5minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Snij de avocado in de gewenste vorm,of duw er met een serveer ring een mooie ronde uit.
  2. Leg eerst een mooie schijf tomaat die je met peper en grof zout bestrooit en olijfolie besprenkelt en dan je ronde avocado erop, terug kruiden. Leg als laatst een blaadje jonge basilicum erop.
  3. Serveer nadien afzonderlijk de olijfolie bij.
Notities

recept vtm koken

Deel dit Recept

Geef een reactie