Afgehakte heksenvinger

“Waar zou de rest van de heks gebleven zijn?” “Nou gewoon, onder je bed natuurlijk!”

Afgehakte heksenvinger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Afgehakte heksenvinger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
10minuten 15minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.Doe alles in een kom, en kneed tot een deeg.
  2. De koekjes worden het lekkerst als je niet te lang kneedt, het deeg mag niet te warm worden.
  3. Neem nu stukjes deeg en maak er "worstjes" van.
  4. Knijp ze op twee plaatsen een beetje in zodat je de vorm van een vinger krijgt.
  5. Maak kleine sneetjes met een mesje op de knokkels. Duw aan een kant een amandel op het deeg.
  6. Bak de vingers ongeveer 15 minuten.
  7. Laat ze niet te donker worden, dan worden de kaaskoekjes bitter. Ze worden pas knapperig als ze helemaal afgekoeld zijn
Deel dit Recept

Geef een reactie