All i pebre de anguila
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. We doen de stukken paling samen met de visfumet en laten deze even intrekken.
  2. Ondertussen schillen we de aardappelen en snijden deze in blokjes.
  3. Verhit in een aarden pot ( een creuset pot of tajine kan ook) wat olijfolie en stoof de 1/2 bol knoflook samen met de geraspte tomaat voor 2 minuten. Voeg er dan het
  4. paprikapoeder en de chilipeper toe en stoof nog een minuutje aan.
  5. We voegen dan de paling samen met de visfumet en de aardappelen toe. Voeg eventueel een beetje water toe zodat alles juist onder staat en laat alles koken op een middelmatig vuur voor zo’n 15 minuten.
  6. Ondertussen doen we de toast in de vijzel en roosteren we de amandelschilfers lichtbruin.
  7. Wanneer na 15 minuten de aardappelen gaar zijn voeg je het broodkruim en de amandelen erbij , laat alles nog zo’n 3 minuten sudderen.
  8. Smakelijk