Andalusische kipschotel met olijven

Deze spaanse kipschotel is om de vingers af te likken

Andalusische kipschotel met olijven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Andalusische kipschotel met olijven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kruid de kipfilets aan beide zijde met peper en zout.
  2. Verhit de olijfolie in een grote kom en bak de kip 4 minuten per zijde. haal ze eruit en leg even opzij.
  3. Voeg de prei , ajuin en knoflook samen met de tijm en oregano in de pot en stoof op een matig vuur voor zo'n 10 minuten totdat de groentjes zacht zijn.
  4. Doe er dan de sherry ( of wijn ) , kippenbouillon , kipfilet en tuinbonen erbij. Breng alles aan de kook en draai dan het vuur klein en laat alles met deksel op de pot sudderen voor zo'n 30 minuten.
  5. Ongeveer 10 minuten voor het klaars is voeg je de olijven en het citroensap erbij.
  6. Garneer alles met de peterselie en dien op met wat rijst
Deel dit Recept

Geef een reactie