Appelstroop

Heerlijk op een boterham of in een chiapudding. Lekker veelzijdig , suikervrij en met maar 2 ingrediënten .

Appelstroop
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Appelstroop
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1fles 15minuten 1uur
Porties Prep Tijd
1fles 15minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: fles
Ingrediënten
Porties: fles
Instructies
  1. Zet de sapcentrifuge klaar.
  2. Was, snijd de appels in kleinere stukken en doe ze dan in de sapcentrifuge.
  3. Doe het appelsap en het geperste citroensap in een pan en laat het aan de kook komen.
  4. Zet het vuur wat lager en laat het ongeveer 45 minuten (of meer) zonder deksel door pruttelen. Laat de siroop indikken tot ongeveer een derde van het volume. Dan heb je een goede maar nog vloeibare siroop.
  5. Laat de siroop volledig afkoelen voordat je hem in een gesteriliseerde fles of pot giet
  6. deze siroop kan je in een gesteriliseerde fles enkele maanden goed houden
Deel dit Recept

Geef een reactie