asperge salade met krieltjes en ei

Het lekkerste is deze salade lauw warm te serveren

asperge salade met krieltjes en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
asperge salade met krieltjes en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 15minuten 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Schil de witte asperges, snijd ongeveer 1 centimeter van de onderkant af en snijd in stukken. Snijd ook de groene asperges in stukken.
  2. Zet een vuurvaste schaal in je Airfryer en maak deze in 5 minuten warm op 200 graden.
  3. Voeg na het opwarmen 1 eetlepel olijfolie, de gesneden asperges, krieltjes en hamblokjes toe.
  4. Bak deze 10 minuten op 200 graden en roer af en toe.
  5. Laat dit 5 minuten afkoelen en voeg de mandarijn, radijs, salade en tomaatjes toe.
  6. Breng de salade op smaak met zout en peper.
  7. Snijd de bladeren los van de roodlof en de eieren in kwarten.
  8. Leg de roodlof in een mooie grote schaal en verdeel de salade en eipartjes eroverheen.
Notities

Recept door The Philipschef

Deel dit Recept

Geef een reactie