Aubergines met schapenkaas

Heerlijk deze gevulde aubergines in de airfryer…kan ook met een andere kaas natuurlijk.

Aubergines met schapenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Aubergines met schapenkaas
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3pers 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
3pers 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Fruit de uien samen met de olie 5 tot 6 minuten in de Airfryer op 180°
  2. Voeg de aubergines, de oregano, de helft van het water en de laurier toe. als je die in blokjes wilt .Snijd de kontjes van de aubergine en was hem eventueel. Snijd de aubergine in de lengte doormidden. Leg de parten met de snijkant naar beneden. Snijd elke helft in de lengte in vieren, zo krijg je partjes. Halveer ze eventueel om wat kleinere partjes te krijgen.
  3. Kruid met peper en zout en bestrooi met komijn. Laat 10 minuten bakken. op 180°. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden. Leg de partjes voorzichtig in het mandje. Bak de aubergine 10 minuten. Let goed op bij het eruit halen van de partjes, ze kunnen een beetje aan de bodem van het mandje kleven.
  4. Voeg de tomaten, en de look toe en laat nog 10 minuten bakken.
  5. Voeg de verse munt en de schapenkaas toe. Laat 3 tot 4 minuten bakken.
  6. Kruid bij naar smaak. Bestrooi met pijnboompitten en serveer.
Notities

bron internet

Deel dit Recept

Geef een reactie