Aubergines met tomatensalsa

Heerlijk gezonde schotel kan als  groente of als bijgerecht bij de BBQ .

Aubergines met tomatensalsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Aubergines met tomatensalsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 20minuten 6minuten
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Kook Tijd
6minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Spoel de aubergines, snij ze in de lengte in dikke plakken. Bestrooi ze rijkelijk met zout en leg ze 20 minuten in een vergiet.
  2. Pel en pers 3 tenen knoflook. Meng ze met de oregano, het citroensap en de olijfolie.
  3. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook. Meng hem met de tomaten, olijfolie, peper en zout. Roer er het basilicum door.
  4. Spoel het zout van de plakken aubergine af. Dep ze droog en bestrijk ze met de knoflookolie. Grill ze aan beide kanten goudbruin.
  5. Kruid de geroosterde aubergines met peper en zout en serveer ze met de tomatensalsa.
  6. Lekker zo, of als bijgerecht bij de barbecue.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie