Aziatisch gemarineerde zalm

Liever een stukje vis op de barbecue? Marineer het eerst in deze heerlijke zelfgemaakte marinade. Eenvoudig en lekker!

Aziatisch gemarineerde zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Aziatisch gemarineerde zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 60minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 60minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de lente-ui fijn. Pers of hak de look fijn.
  2. Meng de lente-ui, look en al de rest onder elkaar.
  3. Doe een paar lepels marinade in een plastiek (diepvries)zakje. Voeg de zalm toe en marineer een halfuur tot een paar uren.
  4. Haal de zalm uit het zakje en bak of grill kort op een hete barbecue.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie