Bananenbrood

Een smakelijk en eenvoudig recept. Geweldig als ontbijt/tussendoortje voor je peuter… of voor jezelf.

Bananenbrood
Stemmen: 7
Score: 4.43
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bananenbrood
Stemmen: 7
Score: 4.43
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1brood 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
1brood 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: brood
Ingrediënten
Porties: brood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Prak de bananen fijn
  3. Meng de banaan, olie, eieren, het vanille extract en het water tot het een romige massa is.
  4. Meng het meel, het bakpoeder, de baking soda en het kaneel erdoor.
  5. Roer de gedroogde vruchten erdoorheen.
  6. Lepel het in een bakblik en strijk de bovenkant glad.
  7. Bak 40-45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Je kunt controleren of je bananenbrood gaar is door er een mes of prikker in te steken. Komt deze er schoon uit dan is het brood gaar vanbinnen.
  8. Haal uit de oven en plaats op een rooster om af te koelen voor je er stukken van snijdt.
  9. Bevat: G gluten T tarwe E ei • Voor 10 plakken • Geschikt om in te vriezen • 1 broodje = 10 plakken
Notities

eigen recept

Deel dit Recept

Geef een reactie