Bananenbrood

Lekker brood met een fruitige twist. Lekker als ontbijt of gezond tussendoortje.

Bananenbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bananenbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
20minuten 45minuten
Prep Tijd
20minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vet een klein cakeblik goed in en bekleed met bakpapier.
  3. Roer het speltmeel, baking soda, bakpoeder en de kaneel door elkaar en zeef het.
  4. Voeg de grofgehakte dadels toe.
  5. Roer de twee soorten olie langzaam door de mengeling en voeg de bananen en de eiwitten toe. Roer er ook 50 ml water doorheen.
  6. Voeg het meel toe en roer vervolgens alles met een spatel goed door elkaar.
  7. Schep het mengsel in je bakblik, strijk de bovenkant glad en bestrooi met de pecannoten.
  8. Zet de vorm in de oven en bak het brood in 45 minuten gaar.
  9. Haal het brood uit de vorm en laat op een rooster afkoelen.
Notities

Dit recept werd gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com

Deel dit Recept

Geef een reactie