Barbeque en marinade

Heerlijke zon, aangename temperaturen, lekker eten in de buitenlucht.

Barbeque en marinade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Barbeque en marinade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 15minuten 20minuten 1uur
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Marinade
  2. Fruit de ui en de knoflook in een pannetje voor 2 minuten met een scheutje olijfolie.
  3. Voeg de rode wijn azijn toe en de ketchup en meng het goed samen.
  4. Vervolgens de chilipoeder, paprikapoeder, komijnpoeder en de cayennepeper toevoegen.
  5. Barbeque vlees
  6. Snijd de 2 kipfilets, de paprika, courgette, kastanjechampignons en het uitje in blokjes.
  7. Spies ze om en om aan een saté prikker.
  8. Zodra de marinade is afgekoeld de spiesen en speklappen in de marinade laten marineren.
  9. Het lekkerst is om ze zo lang mogelijk te laten rusten in de marinade.
  10. De worstjes laat ik verder met rust, die hebben geen marinade nodig.
Notities

Recept door oanhskitchen

Deel dit Recept

Geef een reactie