Bearnaise saus

(H)eerlijke saus voor zowel vlees als (gegrilde) vis.

Bearnaise saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bearnaise saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. 50 gr. sjalotten hakken + takje dragon + 50 gr. droge witte wijn + 1 eetlepel wijnazijn of dragonazijn laten inkoken.
  2. Opkloppen met 4 eidooiers, voeg al kloppend 200 gr. echte boter toe.
  3. OPLETTEN: zorg dat de saus niet kookt; anders schift de saus.
  4. Kruiden met peper en zout.
  5. Gehakte dragon naar smaak toevoegen.
  6. Direct serveren.
Notities

recept: Pascale Van Aelst

Deel dit Recept

Geef een reactie