Biefstuk met gepofte tomaatjes en ui

zo gemakkelijk en op 10 minuten klaar in de airfryer.

Biefstuk met gepofte tomaatjes en ui
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Biefstuk met gepofte tomaatjes en ui
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 10minuten 15minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Smeer de biefstukken in met een halve eetlepel olie
  2. Leg de grillklem open en verdeel daar de helft van de kruiden op.
  3. Leg de ingesmeerde biefstukken op de kruiden en bedek deze met een wat grof gemalen peper en de tweede helft van de kruiden.
  4. Leg daar de ringen ui en de ringen paprika op en sluit de grillklem.
  5. Verwarm je Airfryer 5 min voor op 200 graden.
  6. Bak de grillklem met de trossen kleine tomaten 8 minuten 200 graden.
  7. Zet daarna de Airfryer open op een grote kier en laat het vlees 5 min rusten.
Notities

recept door Martin Senders (The Philips Chef)

Deel dit Recept

Geef een reactie