Bloemkool met Gorgonzola

Een topper deze lekkere schotel!Om het puur te houden eten we dit enkel met kaas.

Bloemkool met Gorgonzola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bloemkool met Gorgonzola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan rondom bruin. Snijd de gorgonzola in blokjes.
  2. Giet de bloemkool af en schud om met de vloeibare margarine en de blokjes gorgonzola. Strooi de pijnboompitten erover en serveer.
Notities

eigen crea

Deel dit Recept

Geef een reactie