Bloemkoolfrittata’s met tzatziki
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Stoom de bloemkool en de broccoli 4-5 minuten. Doe de gestoomde bloemkool en broccoli in een grote kom.
  2. Meng de boterbonen met de broccoli en de bloemkool. Voeg de lente-ui, de gember, de knoflook, de amandelbloem, de kurkuma en de eieren toe. Roer goed door, tot alle ingrediënten met elkaar vermengd zijn.
  3. Verhit de olie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Neem per frittata ca. 50 ml beslag en lepel in de pan.
  4. Bak de frittata’s per 3 tegelijk. Bak ze ca. 3 minuten aan iedere kant tot de minifrittata’s goudbruin en gaar zijn. Herhaal dit met het overige beslag tot er 24 frittata’s zijn en ververs eventueel af en toe de olie.
  5. Serveer met de tzatziki en de salade.
Notities

Bron : Gezond en slank