bloemloze citroencupcakes
Porties Prep Tijd
6porties 25minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 4uur
Porties Prep Tijd
6porties 25minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 4uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Mix de griekse yoghurt en de zachte kaas tot een zachte textuur zoals mayonaise.
  2. Voeg de eieren en eigeel toe en mix opnieuw. Voeg dan de kokosbloesemsuiker , vanille extract en het citroensapen mix opnieuw.
  3. Vul 6 cupcakevormen met het mengsel , zet de rest opzij voor later in de frigo.
  4. Bak de cupcakes in de AF op 160 graden gedurende 10 mi, en dan nog eens 10 minuten op 180 graden.
  5. Als de cupcakes klaar zijn laat je ze 10 min afkoelen op een bakplaat.
  6. als ze afgekoeld zijn doe je de overschot van je cupcakemengsel in een spuitzak en spuit een topping op de cupcake.
  7. Besprenkel er wat zeste van de limoen op.
  8. Zet deze dan nog 4 uur in de frigo.