bolcourgettte gevuld met lamsgehakt

Een overheerlijk af gerecht!!

bolcourgettte gevuld met lamsgehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
bolcourgettte gevuld met lamsgehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 22minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
22minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snipper het vruchtvlees van de courgette , sjalot , knoflook , bieslook en gele paprika fijn.
  2. Meng dit samen met het gehakt en verkruimelde feta onder elkaar.
  3. Doe er de provencaalse kruiden , peper , zout , curry - of paprikapoeder bij en meng.
  4. Vul met dit mengsel de bolcourgette op , met de overschot van het gehaktmengsel maken we bolletjes.
  5. Doe de courgettte en de balletjes samen met de kerstomaten in een bakje en overgiet het met de tomatensaus.
  6. Verwarm de af voor op 180 graden en zet het er 20 min in.
  7. Haal na 20 min , doe men de schuif open en strooi wat mozarella over de courgettes en doe de schuif weer toe en wacht een tweetal minuten.
  8. Door de warmte van de af smelt de kaas.
Notities

Recept door Marc Jacobs

Deel dit Recept

Geef een reactie