Borlotti-bonenpasta

Maak genoeg van deze heerlijke schotel want iedereen, gaat vragen bij te scheppen!

Borlotti-bonenpasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Borlotti-bonenpasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 10minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Draineer (week) de bonen de avond voordien, plaats dan in een pan met kokend gezouten water. Verlaag de hitte tot laag en laat het 15 minuten sudderen tot zacht worden.
  2. Ondertussen, verhit olie in een pan op middelmatige hitte. Kook ui en knoflook gedurende 3 minuten goudbruin. Voeg selderij, basilicum, passata en 125 ml water toe. Breng aan de kook, verminder dan de hitte tot laag en kook 5 minuten Voeg bonen toe en geur met zout en peper.
  3. Kook deegwaren in een pan van kokend gezouten water tot al dente. Druppel, 80 ml water en voeg pasta en water toe aan saus. Kook voor een 4 tal minuten om door te hitte. Serveer met selderijbladeren en extra basilicum.
Deel dit Recept

Geef een reactie