Broccolistoemp

Een lekkere gezonde puree! Die eten we met enkel extra groentjes erbij! een zalige herfstschotel, en je strooit er wat geroosterde pijnboompitjes op!

Broccolistoemp
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Broccolistoemp
Stemmen: 2
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4borden 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4borden 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: borden
Ingrediënten
Porties: borden
Instructies
  1. Stoom de aardappelen en broccoli gaar in 10 min en behoud ook het vocht van het stomen.
  2. Stoof de fijngesneden sjalot en de geperste look in de olie glazig. Voeg het stoomvocht bij en laat de sjalot even pruttelen, dan voeg je de broccoli en aardappelen bij, zorg dat het vuur af staat.
  3. Plet met een stamper de puree (indien je wenst kan je eventueel nog plantaardige melk, boter of olijfolie, eierdooier toevoegen. Dit maakt de smaak voller
  4. Voeg je kruiden bij; de mosterd, het selderijzout, nootmuscaat, droge bouillon, peper en zout.
  5. rooster in een koekepan een handvol pijnboompitjes voor de afwerking!
  6. Meng nog even goed door. serveer
Notities

recept eigen crea

Deel dit Recept

2 reacties

    1. Dank je 🙂

Geef een reactie