Caprese eitjes uit de oven

Je eitje eens anders…ja in de oven of airfryer! eigenlijk is dit net zo simpel als het bakken van een ei. Bovendien ziet het er ook nog heel leuk uit ook!
Caprese eitjes uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Caprese eitjes uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1persoon 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
1persoon 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snijd de cherrytomaatjes doormidden.
  3. Snijd de mozzarella in stukjes of koop kant-en-klare mozarrella bolletjes.
  4. Vet twee schaaltjes in met wat olijfolie.
  5. Doe de tomaatjes, de mozzarella en de basilicumblaadjes in de schaaltjes.
  6. Het is belangrijk dat de schaaltjes geschikt zijn voor de oven.
  7. Breek 2 eitjes boven de schaaltjes met de ingrediënten.
  8. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout overheen.
  9. Zet de caprese eitjes 15-20 minuten in de traditionele oven. In de airfryer slechts 7 min.
  10. Serveer met wat geroosterd brood.bij voorkeur volkoren of een andere donkere soort. ( met brood ist een comfortje)
Notities

recept Pauline's keuken

Deel dit Recept

Geef een reactie