Champignon chips van shiitake

Een super gezond , apart tussendoortje dat snel klaar is.

Champignon chips van shiitake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Champignon chips van shiitake
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
10minuten 10minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Borstel de shiitake proper.
  2. Verwarm de AF voor op 180 graden.
  3. Verwijder de steeltjes van de shiitake en snij hem in schijfjes.( niet te dun)
  4. Laat ze dan een 10 tal minuten bakken in de AF .
  5. Schud ze regelmatig op.
  6. Wanneer ze volledig droog en gekrompen zijn , zijn ze klaar!!
  7. Besprenkel ze met grof zout en eventueel wat peterselie.
Deel dit Recept

Geef een reactie