Champignonburgers

Lekkere, snelle veggie lunch, past perfect in de Dagen zonder vlees-toernee! en anders als gezond tussendoortje!

Champignonburgers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Champignonburgers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Instructies
  1. Haal het steeltje uit de champignons en hak ze fijn. Vul de hoedjes van de champignons met kruidenboter en de fijngehakte steeltjes. Verpak elke champignon apart in aluminiumfolie en laat 15 minuten garen op de barbecue.
  2. Snij de hamburgerbroodjes open en gril ze even op de barbecue. Haal de champignons uit de aluminiunfolie en giet de gesmolten boter op een helft van de broodjes. Beleg met plakjes kerstomaat en leg op de helft van elk broodje een champignon. Besprenkel met citroensap en beleg met wat rucola. Dek af met de tweede helft.
  3. Serveer de champignonburgers met een extra partje citroen.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie