Chiazaadpudding met kokosmelk, frambozen & notenboter

Een lekker ontbijt of een heerlijk dessert

Chiazaadpudding met kokosmelk, frambozen & notenboter
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chiazaadpudding met kokosmelk, frambozen & notenboter
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
2porties 10minuten 12uur
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Passieve Tijd
12uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Chiazaad pudding maken is super simpel en zo klaar. Ideaal om de dag van te voren voor te bereiden zodat je de volgende ochtend alleen nog maar een lepel hoeft te pakken.
  2. Laat de frambozen ontdooien en prak ze fijn met een vork.
  3. Roer het chiazaad, de geraspte kokos en de melk erdoor.
  4. Schenk in een potje en zet in de koelkast.
  5. Eet de chiapudding met een scheutje kokosroom, verse frambozen, pompoenpitten en een lepel notenboter.
Deel dit Recept

Geef een reactie