Chili Garnalen let Citroengras

Een exquis lekker hapje, zonder meer., voor BBQ of grillpan.

Chili Garnalen let Citroengras
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chili Garnalen let Citroengras
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 10minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2pers 10minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Om de chili dressing te maken, plaats de chili, koljander, citroengras, limoen sap, vis saus en bruine suiker in een kom en roer om te combineren. Opzij zetten.
  2. Draad twee garnalen aan elke citroengrasstampel + en poets met olijfolie. Verhit een grillpan of barbecue over hoge hitte. Breng de garnalen voor 3-4 minuten aan de kant of grill de garnalen. Serveer met de chili dressing en limoen partjes.
  3. + Snijd het uiteinde van de citroengrasstengels op een hoek om scherpe tips te creëren. Dit zal de garnalen erop steken makkelijker maken.
Notities

bron donna hay

Deel dit Recept

Geef een reactie