Chili – limoen vis taco’s

Een heerlijke chili-limoen vistaco met een zure room saus, zoete mango en avocado. De perfecte zomermaaltijd!

Chili - limoen vis taco's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chili - limoen vis taco's
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 15minuten 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de olijfolie , limoensap , honing , knoflook , chilipoeder , komijn , cayennepeper , zout en peper goed onder elkaar.
  2. Leg de kabeljauw in een kleine schaal en smeer ze goed in met de marinade. Dek af en laat voor minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
  3. Snij ondertussen de mango en avocado in fijne blokjes.
  4. Mix de zure room , fijn gesneden rode sla , peterselie en limoensap onder elkaar , kruide af naar smaak met peper en zout en zet deze ook in de koelkast.
  5. Verhit je grillpan en grill de gemarineerde kabeljauw 7 min/kant en leg even opzij. Grill dan de taco's voor 20 seconden per zijde.
  6. Verdeel de kabeljauw in de taco's. Haal de zure room uit de koelkast en verdeel deze over de taco's. Verdeel daar bovenop de stukjes mango en avocado
  7. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie