Chipolat’s met verse groene boontjes in een kokosroom sausje

Chipolat’s met verse prinsessenboontjes in een kokosroom-mosterd sausje

Chipolat's met verse groene boontjes in een kokosroom sausje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chipolat's met verse groene boontjes in een kokosroom sausje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. de boontjes de tipjes ontdoen en koken in zoutwater, tot ze beetgaar zijn
  2. een ui aanstoven in goede boter met een teen look en daar de gekookte boontjes in aanstoven(vuur uitzetten), kruiden met nootmuskaat en peper en zout en een beetje vaudovan kruiden
  3. ondertussen de worstjes of in de pan bakken met goede boter, of in de airfryer ( indien airfryern 2 x 4 min op 185 °) eens draaien halverwege voor een mooie egale gaartijd en kleuring)
  4. sausje,
  5. een scheutje kokosmelk, met een lepel dikke kokosroom zachtjes laten warmen, met een lepel mosterf, vuur uitzetten en laten indikken
Deel dit Recept

Geef een reactie