Chocolade spaghetti met kip – pruimen en abrikoos

Na eerder een recept gepost te hebben van de chocolade spaghetti kan een recept ermee niet ontbreken. De smaken van het fruit zijn er overheerlijk bij ! Deze spaghetti is ook heel lekker met een Alfredosaus

 

Chocolade spaghetti met kip - pruimen en abrikoos
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chocolade spaghetti met kip - pruimen en abrikoos
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kruid de kippenblokjes met peper en zout en geef ze een jasje van boekweitmeel.
  2. Verhit 4 el olijfolie in de wokpan.
  3. Doe de ui en knoflook erin en bak voor 2 minuten. Doe de kippenblokjes erbij en bak deze tot ze goudbruin zien. Doe dan de wortels erbij en bak ze enkele minuten mee.
  4. Voeg de rode wijn erbij en laat deze voor 10 minuten inkoken.
  5. Doe er dan een goede scheut soya erbij en kippenbouillon tot de kippenblokjes juist onder staan.
  6. Voeg er het vanille extract , het kaneel , pruimen, abrikozen en zolveruitjes erbij.
  7. Laat op een klein vuur alles voor een 25 minuten sudderen.
  8. Kook de vers gemaakte spaghetti af in 2 minuten in water met een el cacaopoeder en een goede scheut olijfolie.
  9. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie