Citroen courgettini met rundsgehakt

Lekker fris ondanks het warm gegeten wordt.

Citroen courgettini met rundsgehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Citroen courgettini met rundsgehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 30minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
2porties 30minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de courgette met een dunschilder in fijne slierten.
  2. Verhit de olijfolie in een grote pan en doe er de courgetteslierten in en bak voor 3minuten ( op een middelhoog vuur )
  3. ( op een middelhoog vuur )
  4. Doe er dan het pepertje ( ontpit) in stukjes bij en de olijven.
  5. Doe er de bouillon bij en bak zacht tot de courgette zacht is.
  6. Terwijl rooster je de pijnboompitten.
  7. Doe er dan de grofgehakte zongedroogde tomaten bij de pijnboompitten en bak deze even samen en doe er het gehakt bij en bak het gehakt rul
  8. Kruiden met peper en zout.
  9. Op het laatste doe je bij de courgetteslierten het sap en zeste van de limoen bij en en de zeste van de citroen.
  10. Even pruttelen en klaar.
  11. Voor het op je bord leggen nog een klein beetje olijfolie erbij
Notities

Recept door Mathy Schelfhout

Deel dit Recept

Geef een reactie