Citrus-gember cake

Deze cake is heerlijk van smaak en kan je gemakkelijk in kleine kubussen snijden en eten als fingerfood

Citrus-gember cake
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Citrus-gember cake
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
30blokjes 20minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
30blokjes 20minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: blokjes
Ingrediënten
Porties: blokjes
Instructies
  1. Doe de dadels en het water in de blender en blend tot een pasta.
  2. Doe de boter , banaan en yoghurt bij de dadelpasta en roer goed door elkaar.
  3. Klop de 2 eieren en 2 eiwitten goed door elkaar samen met het appelsiensap en zeste , vanille extract , nootmuskaat , kaneel en gemberpoeder en doet deze mengeling bij de dadelmengeling.
  4. Mix de bloem met het amandelmeel.
  5. Doe de dadelmengeling bij de mix van het bloem en amandelmeel en roer alles tot een glad beslag.
  6. Verwarm de oven voor op 220 graden
  7. Doe het bakmengsel in een beboterde vorm van ongeveer 20 x 20 cm en bak in de oven voor 45 minuten.
  8. Laat afkoelen en snij in blokjes
Deel dit Recept

Geef een reactie