Confituur van banaan en mandarijn

Lekker op een boterham maar ook voor bij je fruit-granola-ontbijt als coulis, en wat verbazend is, op vijf min klaar!

Confituur van banaan en mandarijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Confituur van banaan en mandarijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4 potjes 5min 5min
Porties Prep Tijd
4 potjes 5min
Kook Tijd
5min
Ingrediënten
Porties: potjes
Ingrediënten
Porties: potjes
Instructies
  1. Schil de mandarijnen tot op het vruchtvlees. Snij het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Pel de bananen en snij in plakjes.
  2. Breng de mandarijntjes met de geleisuiker aan de kook en laat 3 minuten borrelend doorkoken. Voeg er de banaan aan toe en laat nog 1 minuutje doorkoken.
  3. Schenk in bokaaltjes en dek meteen af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie