Een lekker stuk vlees voor op de barbecue, deze côte à l’os met zelfgemaakte verse kruidenboter, heerlijk!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4porties | 5minuten | 30minuten |
Porties | Prep Tijd |
4porties | 5minuten |
Kook Tijd |
30minuten |
- 1 kg cote à l'os
- 2 el sjalot fijngesnipperd
- 2 el peterselie fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook geperst
- 80 g roomboter kamertemperatuur
- 1 el arachideolie
- cayennepeper
- peper
- zout
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Roer de boter glad en meng er voorzichtig de sjalotsnippers, knoflook en peterselie door.
- Kruid naar smaak met peper en zout.
- Rol de kruidenboter op in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
- Verwarm de grillplaat op middelhoge stand.
- Bestrijk het vlees met de arachideolie en kruid met zout en cayennepeper.
- Grill ze tot gewenste gaarheid.
- Haal het vlees van de grill en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
- Verdeel de côtes à l'os over 4 borden en werk af met een schijfje van de versgemaakte kruidenboter.
Recept door https://15gram.be