Cote-à-l’os met jonge bladspinazie

Cote-à-l’os met jonge bladspinazie , zo lekker!

Cote-à-l'os met jonge bladspinazie
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Cote-à-l'os met jonge bladspinazie
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1portie 10minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Instructies
  1. Boter smelten tot ie bijna bruin is
  2. bak het vlees naar de gewenste cuisson, op de foto cuisson bleu chaud
  3. vlees uit de pan halen en laten rusten met alumiumfolie erop
  4. ondertussen de goed gewassen,spinazie laten slinken in een andere pan met een klontje boter
  5. met look en sjalot die gestoofd is in de boter, peper en zout en nootmuskaat
  6. de spinazie fijnhakken met een kapmes of groot mes
  7. in het aanbaksel van het vlees, een scheut water en een grote lepel kokosmelk ( dikste v h blikje)
  8. bij het aanbaksel doen en een lepeltje mosterd, klaar!
Deel dit Recept

Geef een reactie