Courgette beignets met parmezaan

Heerlijk en gemakkelijk voorgerechtje

Courgette beignets met parmezaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Courgette beignets met parmezaan
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
12porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe de geraspt courgette in een theedoek en pers zoveel als kan het vocht eruit.
  2. Doe de courgette , parmezaanse kaas , eieren , bloem , peper, zout en basilicum in een kom en mix alles goed door elkaar.
  3. Je gaat een dik , lopend deeg hebben .Lijkt het wat te waterachtig voeg dan eventueel wat bloem bij dan.
  4. Warm de olijfolie op en gebruik 2 eetlepels per beignets in de pan en bak ze per 3 . Laat genoeg ruimte over tussen de beignets om ze te kunnen omdraaien.
  5. Laat ze zeker 3 minuten per kant bakken , zodra ze mooi goudbruin zien kan je ze voorzichtig omkeren.
  6. Laat ze uitlekken op wat keukenpapier alvorens ze te serveren.
  7. Lekker met een dipsausje van zongedroogde tomaten
Deel dit Recept

Geef een reactie