Courgettepasta met romige tomaten-looksaus

Op het recept: enkel lekker vegan gerechtje en vooral PNProof!. Deze courgettepasta is heel eenvoudig te maken. Lukt ook met je spiraalsnijder!Lekker als lunch, bijgerecht of licht avondmaal.

Courgettepasta met romige tomaten-looksaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Courgettepasta met romige tomaten-looksaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
4porties 15/20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15/20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de paprika’s. Verwijder de zaadlijsten en het groen. Snij in stukken.
  2. Plet en pel de look. Schil de ui, snij in stukken. Was ook de tomaten, verwijder het kroontje en snij in stukken.
  3. Doe de paprika, het citroensap, look, ui, ontpitte dadels en cashewnotenpasta in een blender. Kruid met peper en fleur de sel. Mix fijn. recept notenpasta, http://www.puur-gezond.be/receptenarchief/zelfgemaakte-notenpasta/
  4. Voeg olijfolie toe en mix fijn.
  5. Was de courgettes. Snij overlangs in twee. Snij met een mandoline in dunne plakjes. Snij die plakjes in twee en vervolgens in fijne reepjes. Dit vervangt de pasta.
  6. Meng de courgetteslierten met wat saus. Lepel in de bordjes.
  7. Lepel nog wat saus over elke portie. Werk af met verse oregano, stukjes gele tomaat, plakjes avocado, zwarte peper en een likje olijfolie. Smakelijk.
  8. Tip: Deze saus kan je perfect gebruiken als dipsaus met rauwe groentjes zoals wortel en selder, krokante toastjes of crackers.
Notities

recept vtm koken

Deel dit Recept

Geef een reactie