Courgetti met pesto, venusschelpjes en langoustines

Zonder pasta deze heerlijke schotel, om van te smullen!

Courgetti met pesto, venusschelpjes en langoustines
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Courgetti met pesto, venusschelpjes en langoustines
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Maak de pesto. Spoel het basilicum. Doe de blaadjes van het basilicum met de pijnboompitten en de parmezaan in een blender of vijzel. Mix fijn en voeg in een straaltje de olijfolie toe. Kruid met peper en zout.
  2. Spoel de courgettes en snij ze met een spiraalsnijder tot spaghetti. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Fruit de helft van de sjalot en knoflook in wat olijfolie in een wokpan. Bak er de courgetti’s heel kort in en kruid met peper en zout.
  3. Stoof intussen in een andere pan de rest van de sjalot en knoflook in wat olijfolie. Voeg de langoustines en schelpjes toe en bak op een hoog vuur. Kruid met flink wat peper en een beetje zout. Blus met de witte wijn en laat de alcohol even verdampen.
  4. Meng de pesto met de courgetti, verdeel over borden en leg er de schelpjes en langoustines bij.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie