Couscoussalade

Een fris zomers, en toch lekker vullend slaatje, deze couscous met garnalen, mozzarella, paprika en tomaat.

Couscoussalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Couscoussalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Breng 300 milliliter water aan de kook.
  2. Leg er de couscous in en dek de pot af.
  3. Laat 5 minuten trekken.
  4. Roer los en zet even weg om af te koelen.
  5. Meng in een aparte kopje de olijfolie met de appelazijn, de knoflook, de mosterd, de komijn en peper en zout. Zet opzij.
  6. Doe de koude couscous in een grote mengkom.
  7. Meng er voorzichtig de garnalen, paprika, tomaat, mozzarella en peterselie door.
  8. Giet er de vinaigrette naar smaak over en roer om.
  9. Laat 2 uur rusten in de koelkast en serveer.
Notities

Recept door  https://15gram.be

 

Deel dit Recept

Geef een reactie