Crumble met peren en bosbessen

Lekker, lekker, lekker!

Crumble met peren en bosbessen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Crumble met peren en bosbessen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 40min oven
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
40min oven
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de peren, snij ze in vieren, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes.
  3. Spoel de bosbessen en dep ze droog.
  4. Meng de verse kaas met de eieren, de agaragar, de suiker, de stukjes peer en 2/3 van de bosbessen. Verdeel over 4 ovenschaaltjes. Zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Meng de boter met de suiker, bloem, havervlokken en amandelschilfers tot een kruimelig deegje.
  6. Haal de schaaltjes uit de oven en verdeel er de rest van de bosbessen en het crumblemengsel over. Zet opnieuw in de oven en bak nog 20 minuten. Serveer lauw of koud.
Notities

bron de keuken revolutie

Deel dit Recept

Geef een reactie